Malaezu.ro

Așa arată un mannequin challenge făcut de oamenii bolnavi de Parkinson

Toată lumea face mannequin challenge în ultima vreme, dar cred că cel mai bine implementat a fost în clipul ăsta realizat de cei de la Parkinson’s NSW. O să vedeți oameni simpli alături de oameni bolnavi de Parkinson încercând să ducă la bun sfârșit provocarea; și chiar dacă, poate, în rutina zilnică nu se observă așa cum ar trebui, diferențele sunt extraordinare în contextul ăsta.

Principalul obiectiv al clipului e cel de awarness, pe care Clare Audet, reprezentanta Parkinson’s NSW îl susține într-o declarație pentru BuzzFeed care sună cam așa:

„An estimated 80,000 people in Australia live with Parkinson’s, and approximately 700,000 people are directly impacted by Parkinson’s as they care for or have a loved one with Parkinson’s.”

Mesajul din final e la fel de puternic precum imaginile dinaintea sa: „Until there’s a cure, life is our challenge.” Mi se pare cea mai bună punere în context a unui viral destul de abuzat în ultima vreme.

Și puțin ieșit din context, știai că mai mulți oameni au fost reținuți după ce au făcut un mannequin challenge cu arme? După ce i-au văzut pe protagoniști, polițiștii au reușit să obțină mandate de percheziție, iar ulterior au găsit mai multe pistoale, o mitralieră și niște pachete de marijuana.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

  1. Silviu Pal

    20 decembrie 2016 - 4:21 pm
    Răspunde

    Mama, ultimul cadru cu nenea cel in varsta este de mare impact. M-au luat ceva fiori. Ma bucur ca ai postat despre asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.