Malaezu.ro

Merg la Comic-Con pentru a-l cunoaşte pe Deathstroke, cel mai celebru asasin din benzile desenate DC Comics

În mod cert, pentru mine DC Comics a câştigat de mult lupta cu Marvel în rândul benzilor desenate. Pe partea de tv, serialele dezvoltate de CW (Arrow şi The Flash), dar şi Gotham, care abia şi-a sfârşit primul sezon, sunt mult mai bune decât Agents of S.H.I.E.L.D. şi Agent Carter, chiar dacă proaspătul Daredevil vrea să mai dreagă din eşecul Marvel. Cât despre cinematografie, avantajul Marvel Cinemtic Universe este reprezentat de timpul avut pentru a-şi dezvolta intrigile şi poveştile, în timp ce DC Cinematic Universe e abia la început; aştept cu încredere confruntarea dintre Batman şi Superman, iar mai apoi apariţia pe marele ecran a echipei Justice League.

Revenind la benzile desenate, DC Comics s-a reinventat odată cu apariţia seriilor The New 52, construindu-şi personajele ceva mai complex ca până acum. Aşa de fan ce-s, am citit cam tooate colecţiile care-l au în prim-plan (sau chiar în plan secund) pe Deathstroke, cel mai renumit asasin al Universului DC. În spatele costumului său de villain îl găsim pe Slade Wilson, un fost soldat injectat cu un ser experimental ce i-a amplificat simţurile, puterea fizică dar şi capacitatea de vindecare.

În sezonul al doilea al serialului Arrow, Deathstroke a fost principalul antagonist al arcaşului, iar cei de la CW au dezvoltat o poveste interesantă, diferită de cea prezentată în benzile desenate, între Slade şi Oliver Queen. Asasinul a fost portretizat pe micul ecran de australianul Manu Bennett, acelaşi actor care îi dăduse viaţă cu ceva timp înainte lui Crixus (în serialul Spartacus), şi lui Azog (în trilogia Hobbitul).

Partea cea mai faină e că Manu vine weekendul ăsta la Bucureşti, cu ocazia Est-European Comic-Con, iar eu o să am ocazia să-l cunosc personal pe omul care a întruchipat atât de bine unul dintre personajele mele preferate de benzi desenate. Pe lângă el, anul acesta la Comic-Con vor veni şi John Noble (Stăpânul Inelelor), Robert Knepper (Prison Break, Heroes), Kristian Nairn (Games of Thrones), iar alături de ei va fi prezent şi celebrul Tron de Fier.

Apoi, dacă doreşti să-i întâlneşti şi tu pe cei amintiţi mai sus (sau pe alţii care vor veni), dacă vrei să te bucuri de experienţa Comic-Con de la Romexpo, pe Blogal Initiative găseşti o campanie foarte faină unde poţi câştiga cinci invitaţii duble la evenimentAm scris articolul de faţă după ce am citit motivaţiile lui Chinezu, Cristian Florea, Vlad Dulea, Claudiu Ciobanu şi Loredana Pricopie cu privire la participarea lor la EECC. Acum e rândul tău să-mi spui, după ce ai văzut lista aia lungă şi faină de oameni care vor fi prezenţi acolo: tu pe cine ai vrea să cunoşti la Comic-Con?

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.