Malaezu.ro

Șase producții originale Netflix de văzut în luna decembrie

Luna decembrie o să fie ușor complicată pentru amatorii de filme și seriale, căci vor fi nevoiți să le integreze cumva printre Ziua Națională, împodobirea bradului, masa de Crăciun, petrecerea de Anul Nou și așa mai departe.

Și știu că avem cu toții nevoie de priorități și eventual de cineva care să le poată seta pentru noi, motiv pentru care mi-am permis să-ți prezint lista asta cu producții originale Netflix pe care cred c-ai vrea să le vizionezi în luna următoare; sau luna curentă, dacă citești articolul ăsta în decembrie.

 

A Christmas Prince: The Royal Baby (5 decembrie)

Filmul este a treia parte a seriei A Christmas Prince lansată în 2017 și continuată în 2018 cu producția The Royal Wedding. După nuntă vine, evident, copilul. Filmările au avut loc, precum și în cazul producțiilor anterioare, la București.

 

6 Underground (13 decembrie)

Un film clasic de acțiune ce poartă semnătura lui Michael Bay (deci așteaptă-te la super multe explozii și cascadorii extreme), 6 Underground îl are ca protagonist pe Ryan Reynolds. Avem de-a face cu o echipă de justițiari care și-au înscenat moartea pentru a putea avea libertatea de a acționa și a prinde infractori conform propriilor reguli.

 

The Two Popes (20 decembrie)

Unul dintre cele mai așteptate filme ale sfârșitului de an, The Two Popes îi aduce împreună pe Anthony Hopkins și Jonathan Pryce într-o producție cu șanse reale la Oscaruri. Bazat pe fapte reale, filmul este centrat pe povestea abdicării controversate a Papei Benedict al XVI-lea și moștenirea pe care acesta o lasă viitorului Papă Francisc.

 

The Witcher (sezonul 1 | 20 decembrie)

Poate cel mai ambițios proiect oferit de Netflix în această iarnă, The Witcher transpune pe micul ecran aventurile lui Geralt din faimoasa colecție de cărți (și ulterior jocuri) The Witcher. Calvin Harris e protagonist, iar seria de opt episoade promite niște imagini și efecte vizuale absolut fantastice.

 

Lost in Space (sezonul 2 | 24 decembrie)

Cel de-al doilea sezon al seriei începută în primăvara lui 2018 continuă aventurile familiei Robinson, aflată încă în spațiu. Asemeni primului sezon, și acesta va avea tot zece episoade; și tot asemeni primului, vine cu o mulțime de peisaje spectaculoase.

 

You (sezonul 2 | 26 decembrie)

După succesul incontestabil al primului sezon, You se întoarce cu încă 10 episoade numai bune de binge-uit între Crăciun și Anul Nou. Protagonist este același Penn Badgley, care acum se află în Los Angeles, evitându-și trecutul și ascunzându-se de o fostă.

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.