Malaezu.ro

Competiția Next Big Vlogger își propune să găsească viitorul mare vlogger al României

Dacă ești vlogger la început de drum atunci cred că Next Big Vlogger, competiția organizată de cei de la Coca-Cola e exact ce ai nevoie pentru a reuși să te afirmi. Practic cei de la acolo au gândit un concurs cu un format asemănător talent show-urilor de pe tv; doar că acesta este dedicat exclusiv vloggerilor.

Ideea e simplă: șapte dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România vor deveni mentorii a 14 finaliști care vor învăța timp de patru zile despre cum să creeze conținut video de calitate. Dintre aceștia doar șapte vor ajunge în finală, acolo unde doar unul va fi ales drept Romania’s Next Big Vlogger.

Cei șapte vloggeri-antrenori vor fi Mikey Hash, băieții de la Noaptea Târziu, Anne-Marie Chelariu, Laura Giurcanu, BROmania, Ilie’s Vlogs și Maximilian Ioan. Fiecare a lansat o provocare video, urmând ca dacă vrei să participi la competiție să-ți alegi vloggerul preferat sau provocarea ce ți se pare cea mai atractivă și să încarci un video făcut de tine pe site-ul www.nextbigvlogger.ro.

Dacă te numeri printre cei 14 norocoși vei putea ajunge în bootcampul Coca-Cola, unde vei învăța de la antrenori cum să te menții în top, cum să creezi content de calitate sau cum să devii viral. Ba mai mult, dacă vei reuși chiar să câștigi competiția vei apărea și pe dozele de Coca-Cola, pe lângă faptul că vei fi considerat Romania’s Next Big Vlogger.

Iar dacă ești curios care este spotul campaniei, el arată cam așa:

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

5 Comments

 1. Nicu

  1 aprilie 2017 - 7:40 am
  Răspunde

  Este super osa devin vlogar

 2. Iulia

  3 aprilie 2017 - 6:13 am
  Răspunde

  E foarte tare sa fi vlogarita

 3. Iulia

  3 aprilie 2017 - 6:16 am
  Răspunde

  Si osa apar pe doza de cocacola
  ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.