Malaezu.ro

Pe 21 iulie, Sala Palatului se bucură de muzica lui Beth Hart

Uite o chestie chiar interesantă: toată lumea în jurul meu vorbea de concertul lui Beth Hart de la București, de pe 21 iulie. Întâi citesc la Chinezu pe blog, apoi văd că și Bianca s-a decis să ia cu ea un cititor la concertul cu pricina și, desigur, mai e și campania asta de pe Blogal Initiative, unde puteți câștiga cinci invitații duble la spectacolul de la Sala Palatului. Mărturisesc cu o rușine d-aia apăsătoare, că habar n-aveam cine e stimabila, înainte să fac oleacă de research. Apoi m-au lovit melodiile ei și-am exclamat un „bă, io o știu p-asta!” d-ăla profund.

Sunt convins că fiecare dintre voi o știe pe Beth Hart, măcar prin muzica pe care aceasta o exprimă. Iar dacă doriți să aflați mai multe despre viața ei, aveți aici o poveste fascinantă despre ce-a reușit ființa asta să facă și cum și-a trăit anii până acum. Dar nu neapărat pe latura asta umană a chestiunii vreau eu să mă axez, ci mai mult pe muzică. Pentru că nimic nu gâdilă urechile mai frumos decât o melodie bună; sau un concert întreg, după caz.

Ca să înțelegeți și mai bine cine este Beth Hart, vă ajut eu. Este una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuală, nominalizată la Premiile Grammy și câștigătoare a nenumarate discuri de platină și premii muzicale pentru albumele și pentru vocea sa. A reuşit printr-o reprezentaţie live de câteva minute, în 2012 la Kennedy Center Honors, să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe preşedintele Barack Obama şi pe soţia sa, Michelle în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, prezent de asemenea la eveniment.

A fost comparată ca excese, dramă, talent și genialitate cu Amy Winehouse și Janis Joplis, pe care a și întruchipat-o în musicalul “Love, Janis”. Beth Hart își strigă eliberarea de droguri în fiecare concert, de curând anunțându-și publicul de la Royal Albert Hall din Londra că a împlinit 13 ani de libertate și viața fără droguri.

Dar gata cu povestea ei, pentru acum. Revenim la ideea de bază: doamna aceasta urmează să susțină un concert în România, pe 21 iulia la Sala Palatului. V-am zis în primul paragraf niște modalități de-a face rost de bilete, însă dincolo de acestea, nu uitați că le puteți chiar cumpăra (hai, nu vă strâmbați că merită, vă zic eu) de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului și de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

În rest, vă las cu melodia asta (ca să vedeți că într-adevăr ați auzit de ea, fără să vreți) și vă întreb dacă ne vedem pe 21 la concert. Cam atât.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.