Malaezu.ro

În România urmează să apară primul post de televiziune dedicat cățeilor

Dacă oamenii nu se mai uită la televizor, cineva trebuie să o facă. Ăsta a fost primul gând care mi-a trecut prin cap când am citit știrea de pe Pagina de Media despre intrarea televiziunii Dog TV pe piața din România.

E vorba despre un post cu programe dedicate câinilor, a fost lansat în 2012 în San Diego și a prins suficient de bine astfel încât în 2017 să se dezvolte în 14 noi țări, printre care și România. Din ce spun reprezentanții Dog TV, programele sunt dezvoltate și testate special pentru a le atrage atenția patrupezilor.

Probabil c-o să creeze ceva dispute în familii, pentru că acum n-o să mai aveți de ales între clișeele de genul fotbal vs. telenovele, ci o să fiți nevoiți să-l lăsați și pe câine să se mai uite la televizor din când în când; cine știe, poate are o emisiune preferată fix când începe meciul Stelei! Partea bună e că n-o să vă mai deranjeze prea tare, n-o să facă prea mult deranj prin casă și veți primi de multe ori răspuns la întrebarea „unde e câinele?” cu „lasă-l, că se uită și el la televizor ca tot omul.

După ce am văzut Secret Life of Pets am senzația că din ce în ce mai multe aspecte ale animației ăleia sunt de fapt realitate. Tocmai d-aia n-am eu un animal de companie, ca să nu stau cu grija că într-o zi pleacă de-acasă și se înrolează în știu-eu-ce clan mafiot; sau ca să nu-mi ceară telecomanda când încep meciurile de Champions League.

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.