Malaezu.ro

Câteva motive pentru care ar trebui să participi la PR Forum dacă lucrezi în comunicare

Acum aproape patru ani, când mi-am pus în cap să urmez o facultate de comunicare, nu știam așa bine ce implică asta. Știam suficient cât să-mi fac o idee generală și să-mi dau seama dacă-mi place sau nu. Între timp mi-am terminat studiile de licență în relațiile publice, iar acum lucrez și studiez în domeniul social media.

În anii ăștia am participat la foarte multe evenimente de comunicare și-mi place să cred că de la fiecare am învățat câte ceva. Una dintre edițiile de PR Forum din anii trecuți m-a ajutat să iau un examen prin simplul fapt c-am dat niște răspunsuri corecte la mai multe grile pe baza a ce aflasem de acolo.

Anul ăsta ajung iar, am și uitat pentru a câta oară, la PR Forum. O să fiu acolo pe 29 martie, evenimentul se întinde și pe 30. În prima zi sunt conferințele, e o dezbatere pe tema leadershipului în comunicare, un panel despre ce urmează să se întâmple în relațiile publice, niște studii de caz și o discuție despre fake news vs presa de calitate. În ziua următoare se întâmplă PR Academy, o serie de cursuri intensive adresate specialiștilor în comunicare și relații publice din România. Poți arunca un ochi aici, dacă te interesează subiectul. Ambele au loc la JW Marriott Grand Hotel, în București.

Ce-i interesant la PR Forum e că aduce speakeri de la foarte multe agenții de PR și ai ocazia să afli ce fac oamenii ăia bine sau, uneori se mai întâmplă, ce-au făcut rău. Printre agenții se numără Golin, MSLGROUP The Practice, GMP PR, DC Communication, Premium Communication și Image PR.

Nu în ultimul rând, și-asta o zic având în spate mai mult starea personală de spirit, nu vreo cercetare de piață complexă, astfel de evenimente pot să-ți readucă dorința de-a face lucruri, cheful ăla de a face ceva mișto pe care-l avem cu toții atunci când ne aflăm la un început de drum, dar care se mai estompează în timp, că na, așa funcționează natura umană. Dar din punctul ăsta de vedere cred că PR Forum te-ar putea ajuta să-ți încarci bateriile.

Pentru studenți Evensys organizează în aceeași zi și în același loc seminarul Young PR. O să se discute acolo despre campanii cu influenceri, campanii cu buget redus, campanii de CSR, comunicare integrată, Instagram și altele. Dacă ești student în domeniu chiar îți recomand să participi. Măcar anul următor, că anul ăsta s-au terminat înscrierile. Dar dacă ai apucat să te treci pe listă, da-mi un semn și poate ne intersectăm pe-acolo.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.