Malaezu.ro

Ați văzut primul episod din Canapeaua Artiștilor by Kooperativa 2.0?

Exact la timp cu noile reacții de pe Facebook am lansat noi, cei de la Kooperativa 2.0, treaba asta cu Canapeaua Artiștilor. Cine a venit în vizită pe la noi știe despre canapeaua aceea verde cu care ne întâmpinăm oaspeții, așa că, pornind de la ideea lui Make am transformat-o în ceva mai complex decât un loc în care să te relaxezi.

Scopul așa-zisei emisiuni online (așa-zisei, pentru că după cum veți putea observa nu are nici pe departe tonalitatea și rigiditatea unei emisiuni propriu-zise) este să aducem cât mai mulți artiști pe canapeaua din sediul nostru, care să cânte alături de Marius Matache cam „tot ce se poate cânta cu o chitară„.

Primul artist care ne-a trecut pragul în cadrul proiectului a fost cel mai recent câștigător al Vocii României, Cristina Bălan. Pe Cristina o puteți asculta live pe 25 martie în Hard Rock Cafe în cadrul primului ei concert de după câștigarea concursului de pe Pro TV. Mai multe detalii puteți afla chiar de la ea dacă urmăriți emisiunea de mai jos, însă pentru a vă putea fi mai ușor să vă procurați biletele, vă las aici un link care să vă ajute.

Ideea cu Canapeaua Artiștilor by Kooperativa 2.0 a început să prindă contur după cele 16 ore de live streaming din cadrul proiectului Chivas Sound of Bisiness. Desigur, ne-ar fi de mare folos dacă ne-ați oferi și un feedback despre emisiune, ca să știm ce-am făcut bine și unde să mai umblăm în edițiile viitoare.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.