Malaezu.ro

Roberto Fonseca vine să cânte la București de ziua mea

Nu-i neapărat un apropo la faptul că-i ziua mea pe 25 aprilie, deși trebuie să recunosc că nu m-ar deranja să rețineți asta. Dar cred că s-a nimerit foarte fain spectacolul cubanezului Roberto Fonseca fix în aceeași zi. Vă sugerez să dați un play înainte să parcurgeți textul mai departe; o să vi se liniștească feng shui-ul, veți vedea!

Acum, câte ceva despre evenimentul Exploring Jazz, aflat la prima ediție: îl are drept cap de afiș pe pianistul Roberto Fonseca, alături de care vor urca pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București Ramsés Rodriguez la tobe și Yandy Martinez la bas. Acestora li se vor adăuga invitații speciali Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band.

Nu aveam habar ce-i poate pielea stimabilului înainte să aflu că va veni la București la sfârșitul lunii, n-are rost să zic altceva. Dar am o experiență mai veche cu un concert de muzică fado susținut de Ana Moura care m-a convins să acord credit unor direcții muzicale asemănătoare. Jazzul se numără printre ele, mai ales ținând cont de faptul că n-am mai fost la un concert jazz până acum.

Și pentru că spectacolul va avea loc exact în ziua în care împlinesc 21 de ani, vreau să contribui și eu cu puțin la plăcerile pe care urmează să le cunoașteți în seara cu pricina. Deci dacă am prieteni care vor să-și cumpere bilet și să vină la concertul lui Roberto Fonseca, să mă faceți atent pentru că după spectacol ne vom strânge să bem o bere împreună; din partea mea, desigur.

Biletele sunt ușor de găsit, iar câteva variante vă pot oferi chiar eu: le puteți cumpăra direct de la TNB, Hard Rock Café sau Berăria H, dar și online pe site-urile ticketnet.ro, myticket.robilet.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, biletoo.ro și bilete.ro. Ne vedem acolo?

(sursa foto)

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.