Malaezu.ro

Care sunt toate serialele cu supereroi produse de DC Universe

Poate nu știai, dar pe lângă Disney+, serviciul de streaming la care Disney lucrează intensiv și care urmează să aducă la un loc o mulțime de producții proprii și cei de la DC Comics au realizat ceva asemănător. Platforma se numește DC Universe și, deși nu este disponibilă în România în acest moment, reușește să producă o mulțime de conținut original.

A debutat cu niște producții DC ceva mai vechi, gen filmele cu Superman, trilogia Dark Knight sau producții animate precum Batman: The Animated Series, Teen Titans și Justice League. Dar pe lângă astea e evident că DC lucrează la mult conținut propriu. Primul lor show se numește DC Daily, a debutat în luna septembrie a acestui an și, exact așa cum te-ai aștepta, reprezintă o emisiune zilnică de știri.

Abia apoi lucrurile devin interesante. Pentru că DC Universe are deja „pe țeavă” nu mai puțin de șase producții originale, cu o a șaptea aflată momentan în lucru. 

 

Titans 

Primul și cel mai cunoscut serial al lor e Titans. A debutat încă din luna octombrie cu episoade săptămânale, urmează ca primul sezon de 11 episoade să ia sfârșit la finalul anului, iar din ianuarie să poată fi urmărit și în România pe Netflix. E cu Robin care a fugit de sub aripa lui Batman și a ajuns să-și facă propria echipă compusă din Raven, Beast Boy și Starfire.

 

Doom Patrol

Al doilea serial DC Universe o să apară în februarie 2019 și, ai ghicit, are la bază echipa Doom Patrol. Concret, serialul ăsta va fi un spin-off declinat din Titans; de altfel inclusiv personajele sale debutează în Titans. E ceva asemănător cu modul în care a luat naștere Flash, cel de-al doilea serial al universului Arrowverse produs de CW. Liderul Doom Patrol va fi Cyborg, iar echipa va fi compusă din Elasti-Woman, Crazy Jane și Robotman. Google them, dacă vrei detalii.

 

Swamp Thing 

Programat pentru iulie 2019 Swamp Thing este prezentat ca primul horror din DC Universe. Andy Bean va fi actorul care-l va portretiza pe Alec Holland, savantul ce va deveni în cele din urmă monstrul din mlaștină, în timp ce Derek Mears va da naștere creaturii însăși. Crystal Reed va avea și ea un rol major în serial, asta după ce tocmai a terminat de filmat pentru Gotham, o altă producție DC.

 

Stargirl

Stargirl va debuta în platformă tocmai în august 2019, iar protagonista seriei va fi Brec Bassinger, o puștoaică născută în ’99 și care va avea, la momentul respectiv, 20 de ani. Tu realizezi că oamenii născuți în ’99 vor face 20 de ani anul viitor? În fine. Stargirl este membră a echipei Justice Society of America, practic prima echipă de supereroi DC și părintele cunoscutei Ligi a Dreptății. De altfel o versiune distinctă atât a lui Stargirl, cât și a JSA poate fi văzută în seria Legends of Tomorrow.

 

Young Justice: Outsiders

Outsiders este cel de-al treilea sezon al seriei animate Young Justice și va intra în platformă pe 4 ianuarie. Serialul Young Justice a fost super popular la vremea lui, cu două sezoane difuzate în perioada 2010 – 2013, după care a fost anulat. Totodată e și una dintre cele mai reușite animații DC Comics, aducând împreună personaje precum Dick Grayson, Kid Flash, Tim Drake, Barbara Gordon, Miss Martian, Arsenal sau Zatanna. În sezonul trei își va face apariția și Spoiler. Nu, nu e un nume ascuns, chiar așa se numește personajul.

 

Harley Quinn

Nu în ultimul rând unul dintre cele mai populare personaje feminine create de DC Comics, Harley Quinn, primește o serie proprie. Și, mare atenție, băieți, este o animație cu conținut matur. Pe lângă partenera lui Joker îi vei putea vedea la lucru aici și pe Poison Ivy, Batman, Scarecrow și Comisarul James Gordon. Eu zic că nu sună rău deloc. Animația ar urma să apară în octombrie 2019.

 

Metropolis 

Am lăsat la urmă serialul ăsta pentru că momentan e în producție și nu se știu foarte multe despre el. Metropolis reprezintă pentru Superman ceea ce a reprezentat Gotham pentru Batman: un serial axat pe evenimentele majore ale orașului înainte ca principalul său erou să-și facă simțită prezența. Protagoniștii seriei vor fi Lois Lane și Lex Luthor, iar producători vor fi John Stephens și Danny Cannon, fix oamenii din spatele serialului Gotham. Metropolis n-are o dată de lansare, dar un lucru e sigur: după Smallville, Supergirl și Krypton o să avem încă un serial derulat în jurul lumii lui Clark Kent.

Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.