Malaezu.ro

Merg la Social Media Summit ca să aflu care mai sunt tendințele în domeniu în 2018

La final de februarie se întâmplă primul eveniment de social media organizat de Revista Biz în 2018: Social Media Summit București. Eu particip constant la el de câțiva ani și ți-l pot recomanda din start și ție dacă lucrezi în domeniu, ai un blog sau ești pur și simplu pasionat de subiect și vrei să afli cum se dezvoltă el și cum te-ai putea dezvolta și tu pe lângă el.

Social Media Summit e ca un eveniment introductiv ce dă într-un fel startul anului în ceea ce privește campaniile desfășurate în social media. Deci, din nou îți zic, dacă ești activ în domeniu, fie în nume propriu sau în numele unui client, cred că te-ar interesa să afli ce merge și ce nu perioada asta. De altfel printre temele abordate sunt micro-influencerii, optimizarea audiențelor pentru Facebook Ads și cum să faci din vlog un business. Dar poți găsi mai multe despre asta pe pagina de program.

Unul dintre lucrurile care pe mine mă atrag cel mai mult de fiecare dată la astfel de evenimente sunt dezbaterile. La un moment dat, într-o tabără de social media organizată de Biz, am participat și eu la una în calitate de vorbitor, iar de atunci le urmăresc cu interes maxim. Tema dezbaterii de la această ediție e despre bloggerii generaliști contra bloggerilor specializați. Sunt multe de zis aici, poate la un moment dat am să preiau ideile pe care le-am auzit pe tema asta și pe blog pentru că mi se pare un subiect interesant, dar până atunci cred că cel mai simplu e să le afli direct de la sursă.

O altă chestie de care să ții cont: la Social Media Summit se lansează anual Biz Digital Report, un top ce prezintă cele mai importante agenții de digital din România, cele mai relevante nume din blogosferă, cei mai urmăriți vloggeri sau cele mai bune conturi de Instagram. Astea-s alte treburi pe care ar trebui să le știi dacă lucrezi în social media, dar nu cred că mai e nevoie să-ți spun eu asta.

Înscrierile pentru Social Media Summit se fac la această pagină, iar dacă vrei să fii blogger acreditat tot ce ai de făcut e să bagi codul promoțional SMS_100. Evenimentul are loc pe 28 februarie la ARCUB Gabroveni. Dacă te decizi să participi mi-ar plăcea să-mi zici, că evenimentul ăsta e, printre altele, o sursă foarte bună de networking între cei prezenți.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.