Malaezu.ro

Spotul de promovare de la Premiile Gopo e mult mai mișto decât filmele nominalizate

Gala de decernare a Premiilor Gopo va avea loc în seara asta începând cu ora 20 pe TVR 2, TVR 3 și TVR HD; nu mă întrebați de ce e și pe cel de-al doilea și pe cel de-al treilea canal al televiziunii naționale.

Filmele nominalizate pentru principalul premiu sunt Câini, Inimi Cicatrizate, Sieranevada, Două Lozuri și Bacalaureat. Cu excepția primului le-am văzut pe toate; din masochism am rezistat chiar până la final la Inimi Cicatrizate și Sieranevada. Două Locuri și Bacalaureat mi-au plăcut mult, asta deși sunt foarte diferite.

Asta avem, cu asta defilăm, nu vreau neapărat să dezbat încă o dată calitatea cinematografiei din România. Alta era ideea. Anul trecut Premiile Gopo au fost promovate cu un spot foarte, foarte mișto cu Moromeții. Spotul de anul ăsta e bun și el, cu siguranță mult mai bun decât filmele nominalizate; și-mi place și de Alex Bogdan, face treabă bună.

În ultima vreme e o modă în cadrul galelor internaționale de film să se integreze cumva un fel de rezumat al producțiilor nominalizate. Anul trecut la Oscaruri a fost prezentat un clip în care ni se arăta ce s-ar fi întâmplat dacă protagoniștii erau de culoare (știți voi tematica aia cu #oscarsowhite), în care un negru îl ataca pe Di Caprio în pădure, iar alt negru era lăsat baltă pe Marte în locul lui Matt Damon.

Anul ăsta în introducerea Galei Globurilor de Aur a fost realizat un moment de tip musical bazat pe filmul La La Land, care implica mai mulți actori și personaje din alte filme și seriale nominalizate.

Cam aceeași idee și cu spotul ăsta lansat azi, cu câteva ore înainte de Premiile Gopo. Ți-l las mai jos să-l vezi, deși adevărul e că ar fi trebuit să fi văzut și filmele alea înainte; lucru pe care nu-l recomand în totalitate.

Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.