Malaezu.ro

Șase filme care au lansat spoturi noi la Super Bowl LII

Am adunat într-un loc cele mai interesante spoturi de filme lansate aseară la Super Bowl ca să nu stai tu să le cauți pe tot internetul. Aparent oamenii de pe internet au fost destul de cuminți azi cu privire la Super Bowl LII, n-am văzut glume despre reclamele din timpul meciului și nici foarte multe share-uri. Adică dacă nu aveam deja în cap ideea să fac un articol pe tema asta puteam să uit ușor că evenimentul ăla chiar s-a întâmplat.

Cea mai mișto treabă pe tema asta a făcut-o Netflix, care a lansat trailerul pentru Cloverfield 3 (sau The Cloverfield Paradox), iar două ore mai târziu filmul era deja încărcat în platformă. Deci, cum? Au dat drumul filmului la două ore de la lansarea trailerului. Cred că ăsta e un nou record.

Marvel a lansat un spot nou pentru Avengers: Infinity War, e al doilea material scos de ei după primul trailer oficial. Cele mai interesante lucruri legate de spotul ăsta sunt noul costum al lui Tony Stark și cele două scuturi ale lui Captain America. Nu știu de tine, dar eu nu-mi pot exprima în cuvinte nivelul de entuziasm față de filmul ăsta; scuze, Black Panther, știu c-o să fii un film bun.

O altă surpriză pentru fani, deși de data asta e vorba de una anunțată mai mult sau mai puțin, a fost primul spot pentru Solo: A Star Wars Story. E primul moment în care-l vedem pe Alden Ehrenreich în rolul personajului jucat atâta timp de Harrison Ford; tot aici îl vedem și pe Donald Glover în lorul lui Lando Calrissian. Printre lucrurile care atrag atenția în spotul ăsta e o secvență în care Solo pare a fi recrutat de armata Imperiului, ceea ce ar putea însemna că filmul spune o poveste mai puțin cunoscută fanilor seriei, în care protagonistul joacă de partea răului înainte să devină un bandit intergalactic.

Super Bowl LII a venit și cu un spot pentru sezonul al doilea din Westworld, una dintre cele mai bune producții HBO din ultimii ani. Dacă ți-a plăcut primul sezon atunci probabil că cel de-al doilea n-are nevoie de prea multe prezentări. Eu am scris despre serial aici, iar dacă vrei să citești mai multe despre dezvăluirile făcute de trailerul ăsta o poți face de aici.

Universal a lansat primul trailer pentru Skyscraper, producție cu Dwayne Johnson protagonist. Ăsta e un film d-ăla clasic cu The Rock, în care actorul pare că-și joacă (pentru a câta oară?) rolul vieții sale de zi cu zi. De data asta e un fost agent FBI și veteran de război care conduce echipa Skyscraper în vederea securității zgârie-norilor. Trimis într-o misiune în China descoperă că cea mai înaltă și sigură clădire din lume a fost cuprinsă de flăcări, familia lui e prinsă în interiorul ei, iar lui i-a fost înscenată întreaga faptă. De-aici pornește intriga, ce urmează mai departe rămâne de văzut.

Nu în ultimul rând a apărut și un spot pentru cel mai nou film al francizei Jurassic World: Fallen Kingdom. Filmul o să apară pe marile ecrane în vara asta, Chris Pratt își reia rolul de protagonist, iar dinozaurii atacă din nou pe toată lumea. Blockbuster clasic de la Hollywood, e genul ăla de film care trebuie tratat ca atare, fără să ai prea mari pretenții de la el.

Oricum, dincolo de toate astea dacă mă întrebi pe mine cel mai mișto lucru la Super Bowl LII a fost de departe live-textingul făcut de Deadpool pe contul de Twitter al filmului. Uită-te aici, e fabulos. „Why is nbc using old atari 2600 graphics for the broadcast? Could have at least used SEGA’s… ” Am râs.

Tagged in:, , ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.