Malaezu.ro

Uită de Răpirea din Serai! A apărut tapiseria care spune povestea Game of Thrones

Într-un internet saturat deja de spoilere, meme-uri și informații despre Game of Thrones îndrăznesc să arunc și eu una despre care tind să cred că n-a ajuns încă pe toți pereții fanilor serialului. Asta deși, sunt convins, după ce o să vezi despre ce e vorba îți vei dori să fie și pe peretele tău; literalmente.

Foarte pe scurt, cei de la Tourism Ireland au realizat ceva ce ar face-o invidioasă până la culme pe doamna Firea care probabil își va demite un consilier pentru simplul fapt că n-a fost capabil să vină cu ideea asta primul: o tapiserie care spune întreaga istorie Westeros, tărâmul din Game of Thrones.

Tapiseria are 77 de metri lungime și prezintă povestea primelor șase sezoane ale serialului, cu toate nebuniile petrecute de-a lungul lor, gen Nunta Roșie sau Bătălia Bastarzilor. Tapiseria e expusă în acest moment la Museul Ulster din Belfast, însă poate fi accesată cu ușurință online la linkul de aici.

Pe lângă faptul că-ți vei putea petrece o mare parte din zi scrollând de la un capăt la celălalt al operei, dacă ești în căutarea unui eveniment anume îl poți selecta pe acela în funcție de bătălii, tradiții, personaje sau momentul morții fiecăruia. Principalele secvențe au inclusiv o legendă care să-ți amintească ce s-a întâmplat de fapt acolo.

Partea și mai faină e că tapiseria va fi completată săptămânal, pe măsură ce vor fi difuzate pe HBO noile episoade din Game of Thrones. Iar mai jos ai niște capturi de ecran cu câteva evenimente semnificative.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.