Malaezu.ro

Ce trebuie să știi dacă vrei să participi la ediția de anul acesta a Webstock

Webstock e cam cel mai mare eveniment de social media din România, e locul ăla în care se întâlnesc toți oamenii care au ceva legătură cu fenomenul. Dacă ai activități în zona asta de ceva vreme atunci mai mult ca sigur c-ai auzit de el, iar dacă ești nou pe-aici cu atât mai bine, că auzi acum pentru prima oară.

Dintre toate evenimentele dedicate online-ului la care particip Webstock e cu siguranță cel mai aglomerat, atât din punctul de vedere al persoanelor care trec prin sălile de conferințe de-a lungul zilei, cât și al discuțiilor și temelor care se consumă de dimineață până seara; și la petrecerea de după.

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează conferințele de la Webstock, ele sunt împărțite în două categorii:  în prima parte a zilei conferințele sunt într-o sală mare unde e loc pentru toată lumea și sunt principalii speakeri ai evenimentului (de exemplu anul trecut au vorbit, printre alții, Marian Godină și Ravinder Takar, CEO-ul Vodafone România care a anunțat în premieră parteneriatul dintre ei și Netflix), iar în cea de-a doua parte sala mare va fi împărțită în trei săli dedicate micro-conferințelor, unde îți poți alege să participi la prezentările care ți se par cele mai atractive pentru domeniile tale de interes.

La finalul zilei se întâmplă Webstock Awards, gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune proiecte desfășurate în ultimul an în mediul online din România. Există categorii de publishing, influencer campaigns, best use of photography, mobile applications și chiar „Online Personality of the Year”, categorie în care publicul poate decide cine este personalitatea online a anului. Dacă ai un proiect care crezi că s-ar încadra la una dintre cele 11 categorii îl poți înscrie și tu pe site în mod gratuit până pe 8 septembrie.

Nu în ultimul rând trebuie să știi că dacă ești blogger poți beneficia de o invitație gratuită; tot ce ai de făcut este să o soliciți de aici. Cea de-a zecea ediție Webstock va avea loc pe 19 septembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, iar eu zic că e important să-ți notezi asta în calendar. Eu unul deja am pierdut numărul edițiilor la care am participat.

Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.