Malaezu.ro

Cinci trailere lansate săptămâna asta (I)

Am de mult timp în cap ideea asta, dar abia acum mi-am găsit timp s-o și pun în practică. Sunt convins c-ai pățit să te afli în situația în care vezi o știre despre un film sau vezi c-a apărut un trailer, nu ai timp sau posibilitatea să-l urmărești pentru că ești în metrou și n-ai căștile la tine sau orice alt motiv, iar apoi uiți de existența lui. Sau poate că nu ai idee ce s-a mai lansat pentru că ți-ai prioritizat într-un fel anume newsfeedul și nu ajung la tine informațiile astea.

Așa că m-am gândit să fac seria asta de articole în care să includ cele mai importante trailere de filme, seriale sau chiar jocuri lansate în săptămâna precedentă. Ceea ce înseamnă că voi publica articolele astea vinerea, dar nu vor fi chiar săptămânale pentru că nici Hollywoodul nu produce atât și vreau să am cel puțin trei clipuri pe care să le promovez aici.

Asta a fost o săptămână bună din punctul ăsta de vedere așa că am adunat cinci trailere pe care le poți vedea unul după altul, încât să poți spune la final că ești cât de cât la curent cu ce s-a lansat în materie de trailere în perioada 24 – 28 septembrie.

 

Bumblebee (al doilea trailer)

 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (trailer final)

 

Creed II (al doilea trailer)

 

Dark Phoenix (primul trailer)

 

House of Cards (teaser sezonul 6)

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.