Malaezu.ro

Am fost la deschiderea primei săli de jocuri din Centrul Vechi

Marți seară am avut așa, un fel de boys night out, la deschiderea primei săli de jocuri din Centrul Vechi; exact ce recomandă doctorul pentru activitățile din Săptămâna Mare. Îi zice TrickZone și e pe Covaci 4 (destul de ușor de găsit), într-o clădire cu ceva business de masaj.

Jos, la intrare ai un semn care-ți arată că ai ajuns unde trebuie, doar că apoi intri în clădire, urci pe niște scări, iar pe perete scrie mare „MASAJ”, cu o săgeată către înainte, iar tu probabil o să te întrebi dacă ai ratat ușa corectă, deși în mod cert n-ai trecut pe lângă nicio ușă cât timp ai urcat cele doar câteva trepte. Dar să știi că ești unde trebuie, masajul e la etajul 2, jocurile la primul etaj, deci le poți avea pe amândouă în aceeași seară, în aceeași clădire; eu recomand să începi cu jocurile.

De îndată ce intri vei vedea în dreapta, pe perete, un poster uriaș cu foarte multe sigle ale echipelor mari de fotbal din Europa, gen Real Madrid, Bayern München sau Oțelul Galați; e și sigla Stelei, dar nu asta nouă și nici aia veche, ci aia a Clubului Sportiv din era pre-Becali.

La TrickZone găsești patru televizoare cu diagonală de 128 cm și rezoluție 4K, plus o sală VIP cu un proiector uriaș pentru FIFA. În materie de jocuri eu am încercat UFC, Mortal Kombat și, desigur, deja-amintitul FIFA, dar pe listă mai sunt și NFS, GTA sau Battlefield. Consolele pe care te poți juca sunt PlayStation PS4 Pro și Xbox One, dar mai ai și jocuri de board games gen Monopoly, pentru spiritul antreprenorial din tine.

În altă ordine de idei, am bătut tot la Mortal Kombat, la prima mea experiență cu jocul. Am aplicat cu încredere strategia „apasă la întâmplare pe orice buton până vezi că se întâmplă ce trebuie” și am folosit un personaj mare și urât care avea un copil în cârcă (Ferra & Torr îi zice, dacă vrei să aplici aceeași tactică victorioasă ca mine). Am câștigat și la FIFA niște meciuri, până mi-am luat bătaie 4-3 de la Barcelona în El Clasico, după 3-3 în 90 de minute și penalty ratat de Penaldo în minutul 120.

Ai aici un site și pagina de Facebook, ca să-ți fie mai ușor să dai de ei dacă te paște vreun gând; gata, am făcut și insertul tematic cu „paște”.

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

1 Comentariu

  1. Simina

    15 aprilie 2017 - 7:10 pm
    Răspunde

    Sala de jocuri? Super tare! Vreau si euuu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.