Malaezu.ro

Participă la quizul ăsta și află cât de bine te pricepi la filme

Mie-mi place să cred despre mine că mă pricep cât de cât la filme. Dar eu sunt pe nișa mea, îți spun tot ce vrei să știi despre Marvel, DC Comics sau alte filme din zona asta; dacă-mi pui o întrebare dintr-un clasic din anii ’80 m-ai încuiat. Am o listă lungă de clasice pe care nu le-am văzut și pe care vreau să le văd, dar e complicat atunci când apare câte un serial cu supereroi în fiecare weekend.

În fine. Știu că sunt oameni mult mai pricepuți ca mine, mai pasionați, sunt enciclopedii umane pe care eu le admir super mult. Genul ăla de oameni cărora dacă le arăți un cadru, gen le arăți o bancă în parc, ei știu să-ți spună că-i din Forrest Gump.

Dacă ești unul dintre oamenii ăia, voiam să-ți povestesc despre o treabă. Mă rog, și dacă nu ești s-ar putea să te intereseze. Există concursul ăsta, Unlimited Movie Contest, organizat de Grand Cinema & More. Prima etapă e online, gen intri pe linkul ăsta, o să primești 5 întrebări legate de filme și tu trebuie să răspunzi corect la 4. Ai timp până pe 10 aprilie să te decizi, dar dacă tot ai citit despre concurs poți intra deja, că-s 5 întrebări, nu e complicat.

Asta e prima fază, cum ziceam. Dacă răspunzi corect la 4 întrebări ești înscris automat în finala care va avea loc pe 11 aprilie, ora 19:30 la Grand Cinema & More, într-o sală de cinema. Acolo jocul se complică, devine ceva mai intens și mai interesant. În finală o să ai 50 de întrebări, toate proiectate pe ecranul de cinema, plus niște materiale ajutătoare, o captură dintr-un film, un scurt clip video, ceva variante de răspuns, d-astea. Cum era banca aia din parc pe care stătea Forrest Gump, doar că nu așa de simplu.

Iar dacă ești printre cei care au răspuns corect la cât mai multe întrebări într-un timp cât mai scurt câștigi premii. Unde „premii” înseamnă că marele câștigător va putea organiza o petrecere în zona  VIP Studios a cinematografului alături de 10 prieteni și va primi un abonament Grand Unlimited valabil un an, ca să vadă filme la greu. Dacă nu ești chiar cel mai bun, dar ești aproape de cel mai bun, să zicem undeva pe locurile 2-8, primești și tu un abonament Grand Unlimited. Plus că oricum e suficient să te califici pentru etapa finală (adică să răspunzi corect la întrebările alea online), să participi la concursul din cinema și vei primi automat vouchere cu invitații la film sau meniuri de popcorn și suc. Apropo de popcorn, e Dumnezeu ăla de la Grand Cinema & More, jur; dar asta era doar o paranteză scurtă.

Anyway, uite și un paragraf de context, ca să înțelegi ce înseamnă abonamentul ăsta Grand Unlimited și de ce zic eu că ți-ar fi util. El costă 49 de lei pe lună sau 588 de lei pe an, presupunând că nu-l câștigi la Unlimited Movie Contest, că atunci nu mai costă. Cu abonamentul ăsta te duci în ce zi vrei și te uiți la ce filme vrei, indiferent că sunt 2D, 3D, că rulează în Dolby Atmos, că-s dublate, subtitrate, ai prins ideea.

Dar dincolo de asta mie mi se pare mișto ideea în sine, de a-ți testa cunoștințele într-un quiz. Plus că partea interesantă vine odată cu cele 50 de întrebări din finală, acum e doar încălzirea.

Tagged in:, ,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.