Malaezu.ro

Voi ce ați făcut cu internetul nelimitat de la Vodafone?

Bănuiesc că deja știe toată România cu acces la internet că în weekend-ul trecut cei de la Vodafone România au oferit trafic de date gratuit tuturor utilizatorilor lor. Adică și gratuit și nelimitat, mai exact, ca să puteți sta pe net cât doriți, indiferent unde v-ați afla în țară. Pe mine m-a prins miezul nopții în oraș, însă deși locul în care mă aflam îmi permitea să mă conectez la rețeaua wireless locală, am preferat s-o închid și să stau pe 4G-ul oferit de Vodafone.

La fel am făcut și sâmbătă dimineață, tot în oraș fiind, și mai apoi în mare parte din weekend. Deși am suficient trafic de date la extraopțiunile pe care le am active pe cartelă, tre’ să recunosc că m-am simțit ceva mai bine știind că n-o să se consume deloc timp de două zile. Sunt curios – căci de aceea am întrebat încă din titlul articolului – dacă ați apucat să profitați de weekend-ul ăsta cu internet gratis și nelimitat de la Vodafone, și ce anume ați făcut cu el.

Dar înainte de-a afla răspunsurile voastre, voiam să vă dau și niște date despre ce a însemnat weekend-ul cu pricina și ce recorduri (c-au fost recorduri, nu glumă!) au doborât cei de la Vodafone cu această ocazie.

Cea mai mare și mai răspândită experiență gratuită de internet din România a generat un nivel record al traficului de date, ce a depășit cu 30% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat în rețea într-o zi și cu 39% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat într-un weekend. Traficul de date 4G a înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă. Mai mult, sâmbătă și duminică, traficul de date a fost cu 40% mai mare față de weekend-ul precedent.

„Vrem să le mulțumim public tuturor clienților noștri pentru că au luat parte la cel mai mare eveniment de internet gratuit din întreaga Românie. A fost un succes complet, care ne-a depășit toate așteptările. Am observat o participare incredibilă a clienților noștri și o creștere excepțională a traficului de date. Am demonstrat că românii sunt utilizatori avizi și avansați de internet. Am bătut toate recordurile de trafic în rețeaua noastră și credem că am stabilit și un record absolut de trafic de date 4G în România. Acest lucru confirmă puterea rețelei noastre Supernet™ 4G, remarcabilă în termeni de viteză, securitate, acoperire și calitate. Le mulțumim utilizatorilor noștri pentru că sunt alături de noi și recomandă experiența Supernet™ 4G – oricând contează” a declarat Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

În timp ce utilizatorii din întreaga țară au experimentat internetul nelimitat gratuit, județele care au condus la consumul de trafic de date în weekend sunt București-Ilfov, Timișoara, Brașov și Prahova. Perioada de vârf pentru consumul de date a fost înregistrată sâmbătă, între 21:40 și 22:30, iar ora cu cei mai mulți utilizatori conectați simultan a fost 20:00, sâmbătă.

Consumul de date din acest weekend a fost împărțit între streaming video, urmat de browsing și social media. Consumul a fost distribuit uniform între utilizatorii Vodafone din acest weekend, fiecare contribuind la creșterea consumului de trafic de date. Într-un an de zile, Supernet™ 4G, inovația Vodafone România în materie de experiență de internet mobil, a furnizat viteze de neegalat, stabilitate crescută, protective complete și o experiență superioară tuturor utilizatorilor noștri.

Mai mult decât atât, toți utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă din România, indiferent de operatorul utilizat, vor putea beneficia de două zile de internet complet gratuit și nelimitat în rețeaua Vodafone, solicitând o cartela SIM Vodafone gratuită, pe parcursul săptămânii 14-18 septembrie.

În final, ca să asimilați mai bine informațiile pe care vi le-am enumerat mai sus, vă las un infografic care, sper eu să vă ajute. Și poate-ar fi o idee bună, dacă nu sunteți clienți Vodafone, să faceți rost de cartela aia SIM care vă va oferi internet gratuit și nelimitat în weekend. O să vă simțiți mult mai bine apoi, credeți-mă.

Vodafone-Infografic Week-end Internet Nelimitat

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.