Malaezu.ro

Cum arată masa mea de sărbători iarna aceasta; varianta McDonald’s

Eu am să-ţi spun cum aş vrea să arate masa mea de Crăciun şi de Anul Nou. Nu ştiu dacă te interesează neapărat, dar poate reuşesc să te fac să înţelegi şi tu ce spun eu aici şi poate, de ce nu, să gândeşti în aceeaşi direcţie. Nu vreau să-ţi fac poftă, departe de mine gândul ăsta, ci doar să-ţi prezint o alternativă care poate îţi va plăcea şi pe care, sper eu, o vei şi încerca. Dacă nu neapărat de Crăciun, măcar în următoarele luni de iarnă.

Ştiu că toată lumea când aude de sărbătorile de iarnă se gândeşte la masa aia plină cu sarmale, carne de porc şi cozonaci. Cu toţii avem părinţi sau bunici care fac nişte sarmale delicioase, o friptură de porc impecabilă şi un cozonac pe care l-ai mânca încă din cuptor. Şi mai ştiu că indiferent cine e gazda mea de sărbători nu stă locului o secundă, face drumuri-drumuri între bucătărie şi living pentru a duce oala cu sarmale, a lua tava cu friptură, a aduce băuturile, încă puţină pâine, nişte desert şi aşa mai departe.

De aceea zic că mi s-ar părea tare fain ca anul ăsta să schimb puţin meniul, nu că nu mi-ar plăcea, dar parcă de prea mulţi ani tot spun că nu există cârnaţi ca cei de Crăciun! Ei, ce să vezi, cârnaţii de Crăciun pot fi mâncaţi şi în februarie, de Valentine’s. Fără porc anul ăsta, deci: pui şi vită, atât. Şi nu orice fel de pui şi de vită, ci doar preparatele McDonald’s. Vă jur că de când eram mic mi-am dorit să am pe masa de Crăciun măncare de la Mc.

Începând cu 28 noiembrie şi până pe 8 ianuarie McDonald’s aduce clienţilor săi noile surprize ale iernii (da, aţi ghicit, exact acelea pe care le voi pune eu pe masa de Crăciun): Chicken Cordon Bleu şi Beef Gourmet. McDonald’s Romania îşi doreşte ca prin această campanie să aducă în restaurantele lor atmosfera caldă pe care oamenii o caută de sărbători. Un răsfăț cu prilejul sărbătorilor este întotdeauna un motiv în plus pentru a petrece momente frumoase cu cei dragi, la McDonaldʼs.

Cât despre cele două sandvişuri… Sandvișul Chicken Cordon Bleu este preparat într-o chiflă presarată cu mălai, cu carne de pui în înveliş pane cu brânză şi şuncă în interior, sos McChicken, salată și roșii. Iar Beef Gourmet este un sandviș cu două felii de carne de vită, sos Grill și sos McChicken, salată, două felii de brânză, felii de ceapă proaspătă și castraveți murați, preparat într-o chiflă presarată cu seminţe de susan albe şi negre. Şi arată cam aşa cum le vedeţi voi în poza de mai sus. Doar că ceva mai gustoase.

Bun, acum că ştii cât de nesănătos voi mânca iarna asta, stai doar două secunde şi întreabă-te dacă tu, amatorule de cârnaţi şi slănină, mănânci mai sănătos. Apoi du-te la McDonald’s şi gustă din surprizele iernii; pe care eu le-am gustat înfulecat ca vita aseară, fără să mă mai opresc.

Despre 
Blogger aici, social media editor la Kooperativa 2.0, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber mai sunt și student la social media.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.