Malaezu.ro

De la capăt: vineri, pe 15 mai, mă întorc la Top Social Brands

Acum un an, cam în aceeași perioadă, participam la primele mele conferințe dedicate social media, într-un context și decor pe care cu siguranță că n-am să îl uit vreodată. Ediția de anul trecut a Top Social Brands a reprezentat momentul în care Malaezul acesta a făcut primul pas în mărețul univers al evenimentelor offline dedicate online-ului. Conferințele organizate de Revista Biz și de Evensys aveau să se tot adauge pe listă mai apoi, completând un an fantastic. Dar revenind la ideea de bază, vineri, pe 15 mai, o iau de la capăt: mă întorc acolo unde a început totul, la Top Social Brands.

Ca în fiecare an, evenimentul are ca scop dezvăluirea unui top al celor mai vizibile branduri în social media; câștigătorul de anul trecut a fost Vodafone. Conferințele vor fi împărțite în trei sesiuni, fiecare cu tematică proprie și cu o listă de speakeri pe care nu veți vrea să-i ratați, cu siguranță.

În prima parte a zilei Andrei Cismaru (Bitdefender), Radu Acsinia (Samsung Electronics Romania) sau Monica Eftimie (KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Paul) vor vorbi despre impactul strategiilor de social media asupra businessului. Cea de-a doua sesiune aduce în discuție marketingul de conținut și creatorii de conținut, iar printre speakeri se numără Cristian Manafu (Manafu.ro), Mugur Pătrașcu (iLeo) și Mihai Gongu (GMP). La final, Marta Ușurelu va dezvălui Top Social Brands 2015, iar Alexandru Negrea va prezenta cele mai bune campanii pe Facebook ale anului trecut.

Dacă ești blogger, intrarea la eveniment este gratuită, tot ce ai de făcut este să te înscrii aici. În rest, taxa de participare pentru persoane fizice/companii a fost de 75 euro + TVA (înscrierile s-au făcut până pe 11 mai). Așa cum v-am obișnuit, vineri, în timpul evenimentului, pe contul personal de Twitter o să vă țin la curent cu ce se discută pe-acolo, iar apoi am să vă povestesc în detaliu pe blog. Evenimentul este organizat de Revista Biz și va avea loc la Howard Johnson Hotel din Capitală.

Și-n final, clasica întrebare: cu cine mă văd vineri la Top Social Brands?

Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

2 Comments

 1. cismaru

  12 mai 2015 - 11:14 am
  Răspunde

  ai uitat de Cristi Clita de la Ikea

  • Alexandru Ion

   14 mai 2015 - 2:00 am
   Răspunde

   N-am uitat, dar am zis să enumăr doar câteva nume, nu pe toate. Ţi-aş fi răspuns mai devreme dacă n-ar fi intrat în spam comentariul tău. Nuş’ de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.