Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre HBO Max, noua platformă de streaming a celor de la WarnerMedia

Trăim vremuri în care serviciile de streaming pe zona de filme și seriale se lansează pe bandă rulantă. N-a trecut mult timp de când a fost anunțat Disney+, platformă care nici măcar nu s-a lansat încă, iar WarnerMedia i-a făcut deja rost de un competitor; pentru că Netflix sau Amazon Prime nu erau suficiente.

HBO Max este numele celui mai nou serviciu de streaming anunțat în piață, unul despre care de altfel se știa deja într-o formă sau alta. Fără a fi avut un nume oficial până acum, platforma celor de la Warner era un subiect cunoscut, astfel că după Disney avem un nou mare studio care alege să-și colecteze propriul conținut într-un mediu propriu și controlat în loc să-l distribuie către diverși terți.

Acum hai să vedem ce-i HBO Max de fapt. În primul rând, are legătură cu HBO? Evident că are. Comunicatul de presă a celor de la WarnerMedia zice că noul lor serviciu de streaming „va fi ancorat în reputația de care se bucură HBO în ceea ce privește televiziunea de calitate, fiind în același timp maximizat.”

 

Când se va lansa HBO Max?

În primăvara lui 2020, însă nu există informații cu privire la o lansare globală sau doar pe teritoriul Statelor Unite, spre deosebire de cazul celor de la Disney+, al căror calendar prezenta exact lansările în funcție de continente și regiuni.

 

Ce vei putea vedea pe HBO Max?

HBO Max va deveni casa producțiilor Warner Bros., Dc Entertainment, CNN, TNT, TBS și The CW, printre altele. Dintre titlurile deja cunoscute aici amintesc noul serial Batwoman și spinofful seriei Riverdale, Katy Keene, alături de producțiile Pretty Little Liars și The Fresh Prince of Bel Air.

Fac din nou o scurtă comparație și zic c-o să fie interesant duelul ăsta de la distanță între DC Comics și Marvel, care o să se mute din comicsuri și marele ecran pe micul ecran: sunt dispuși oamenii să se aboneze la atât de multe servicii încât să poată urmări absolut tot conținutul preferat sau vor fi unele producții sacrificate?

Totodată e interesant de văzut care va fi următoarea mutare Netflix, pentru că au pierdut deja Disney și Warner Bros., iar treptat vor rămâne doar în baza conținutului original; care există din belșug, dar limitarea asta nu cred că le va cădea bine. Mai mult, Netflix a anunțat deja pe Twitter că începând cu 2020 serialul Friends va părăsi platforma în Statele Unite pentru a migra pe HBO Max.

Eu zic că se cam vede o tendință în piață către realizarea de conținut original mai degrabă decât licențierea unor produse străine.

 

Cum arată lista producțiilor originale HBO Max?

  • Dune: The Sisterhood este cel mai așteptat titlu, o adaptare a cărții scrise de Brian Herbert și Kevin Anderson, regizată de Denis Villenueve.
  • Tokyo Vice, producție ce are la bază cartea scrisă de Jake Adelstein despre poliția din Tokyo și care-l va avea protagonist pe Ansel Elgort.
  • The Flight Attendant, un thriller bazat pe romanul lui Chris Bohjalian, produs de Greg Berlanti și Kaley Cuoco; cel din urmă fiind de altfel și membru anunțat al distribuției.
  • Love Life, o comedie romantică de 10 episoade scurte, de doar 30 de minute, în care o vei putea vedea pe Anna Kendrick.
  • Station Eleven, o mini-serie postapocaliptică bazată pe bestsellerul cu același nume scris de Emily St. John Mandel.
  • Made for Love, o nouă mini-serie de 10 episoade ce au la bază tragicomedia scrisă de Alissa Nutting.
  • Gremlins, prima serie animată produsă de Warner Bros. Animation special pentru HBO Max și adaptată filmului original cu același nume.

 

Spotul de prezentare al platformei, în care vei putea regăsi secvențe din Game of Thrones, Friends, Wonder Woman, Justice League, Westworld sau Godzilla arată cam așa.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.