Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre actorii prezenți la prima ediție Transylvania Comic Con

După șapte ediții de East European Comic Con la București, formatul care aduce la un loc pasionații de filme, seriale, gaming, cosplay și comicbooks în toată lumea ajunge în 2019 pentru prima oară la Cluj. Sub numele Transylvania Comic Con, ediția inaugurală va avea loc între 18 și 20 octombrie în incinta BT Arena din Cluj-Napoca.

La fel ca-n cazul convențiilor organizate la București, Transylvania Comic Con îți oferă posibilitatea de a-i întâlni pe unii dintre actorii care s-au făcut remarcați de-a lungul timpului în seriale precum The Vampire Diaries, The Flash, Arrow, Pirates of the Caribbean sau Vikings.

 

Alexander Ludwig 

De unde îl știi: Capul de afiș al primei ediții de Transylvania Comic Con vine din Vikings, acolo unde Alexander Ludwig îl interpretează în continuare pe Bjorn Lothbrok. Mai mult, Ludwig este singurul actor prezent pe posterul oficial al celui de-al șaselea (și ultimului) sezon al seriei. Odată încheiată povestea de aici, îl vei putea vedea în Heels, acolo unde va avea rolul principalului antagonist și va juca alături de Stephen Amell.

Când îl poți vedea la TCC: Alexander Ludwig va fi prezent la Cluj-Napoca în zilele de 19 și 20 octombrie.

Cât costă biletele: 150 de lei pentru foto, 90 de lei autograful, 200 de lei pachetul complet.

 

Rick Cosnett

De unde îl știi: Rick Cosnett este cunoscut pentru prezența sa în două dintre cele mai populare seriale produse de CW în ultimii ani: The Vampire Diaries și The Flash. În primul a jucat rolul lui Dr. Wes Maxfield, în timp ce în cel de-al doilea a avut un rol de bază în primul sezon al seriei, interpretându-l pe Eddie Thawne.

Când îl poți vedea la TCC: Rick Cosnett va fi prezent la Cluj-Napoca în zilele de 19 și 20 octombrie.

Cât costă biletele: 60 de lei pentru foto, 50 de lei autograful, 95 de lei pachetul complet.

 

David Nykl

De unde îl știi: David Nykl este cunoscut pentru rolul lui Anatoly Knyazev în seria Arrow. Fanii benzilor desenate îl știu pe Anatoly drept KGBeast, însă chiar dacă Nykl nu și-a asumat identitatea și costumul villainului, a avut un rol pivotal în mai multe episoade de-a lungul serialului. Recent l-ai putut vedea cu un rol episodic și în seria Carnival Row produsă de Amazon Prime Video, iar în curând îl vei putea urmări în miniseria de spionaj The Sleepers, produsă de HBO Europe.

Când îl poți vedea la TCC: David Nykl va fi prezent la Cluj-Napoca în toate zilele evenimentului: 18, 19 și 20 octombrie.

Cât costă biletele: 60 de lei pentru foto, 45 de lei autograful, 95 de lei pachetul complet.

 

Manu Bennett

De unde îl știi: Aflat pentru a treia oară în România, după două participări de succes la East European Comic Con, Manu Bennett este cunoscut de fani pentru rolurile sale din Arrow (acolo unde l-a portretizat excelent pe Deathstroke), Spartacus sau The Shannara Chronicles. Cel mai recent proiect al său poartă numele Pandora și este un serial SF produs de CW, al cărui prim sezon abia ce s-a sfârșit la începutul lui octombrie.

Când îl poți vedea la TCC: Manu Bennett va fi prezent la Cluj-Napoca în zilele de 19 și 20 octombrie.

Cât costă biletele: 80 de lei pentru foto, 60 de lei autograful, 120 de lei pachetul complet.

 

Kevin McNally

De unde îl știi: Kevin McNally este cunoscut pentru rolul său în franciza Pirații din Caraibe, acolo unde l-a interpretat pe Joshamee Gibbs, un bun și vechi prieten al lui Jack Sparrow. Alături de Johhny Depp și de Geoffrey Rush, McNally este singurul actor care apare în toate filmele seriei.

Când îl poți vedea la TCC: Kevin McNally va fi prezent la Cluj-Napoca în toate zilele evenimentului: 18, 19 și 20 octombrie.

Cât costă biletele: 40 de lei pentru foto, 35 de lei autograful, 70 de lei pachetul complet.

 

Atât biletele de acces la eveniment, cât și cele pentru fotografii și autografe pot fi achiziționate de aici.

Tagged in:,
Despre 
Blogger, social media manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal; în timpul liber joc FIFA pe Playstation.

2 Comments

 1. Kreatoru

  12 octombrie 2019 - 10:42 pm
  Răspunde

  Sall , zi si mie te rog cu ce se mananca ComicCon ? E prima data cand ma duc si sa stiu ce si cum..de ex : cosplay – o sa se plimbe printre oameni sau apar doar la concurs ? O sa poti face poze cu cosplay contra cost sau fara bani ? Doar cu abonamentele de 3 zile ce poti sa faci ? Unde ai acces ? Se fac ceva sedinte de Q&A sunt free ? Testarea jocurilor e free ? Trebuie luat ceva bilet de ordine la Q&A , testare jocuri? Multumesc

  • Alexandru Ion

   13 octombrie 2019 - 6:07 pm
   Răspunde

   Salut, îți răspund pe rând:
   – sunt foarte mulți cosplayeri și în afara concursului care, da, se plimbă pe-acolo și cu care poți face poze, sunt super deschiși; cei din concurs aleg ei dacă vin special pentru concurs sau nu, nu e o regulă.
   – pozele cu cosplayeri sunt gratis, în ideea în care te duci la ei și îi rogi să faceți o poză, nu există cadru amenajat sau fotograf profesionist pentru treaba asta.
   – cu abonamentul (sau cu un bilet clasic) ai acces la toată zona expozițională, dar și la panelurile actorilor (cu mențiunea că primele rânduri sunt rezervate pentru cei cu bilete VIP); abonamentul nu include poze sau autografe cu actorii internaționali prezenți, se iau bilete separat pentru asta, cum am scris și în articol.
   – panelurile actorilor în general sunt în regim de Q&A: au un moderator care dirijează totul, iar oamenii se pun la coadă la un microfon pentru a adresa fiecare câte o întrebare. Evident, în funcție de notorietatea actorului e interesul mai ridicat sau nu; la East European Comic Con în primăvară, când a venit Paul Wesley, se făcuse o coadă de zeci de persoane cu 15 minute înainte să urce măcar pe scenă.
   – Sesiunile de Q&A și de testare de jocuri sunt gratuite, însă din experiența mea e destul de haos pe zona de gaming pentru că cei care se pun la masă nu se mai ridică și pentru că sunt foarte multe competiții, pe lângă partea de testing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.