Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre evenimentul WitcherCon

Nu a trecut o lună de când scriam aici despre Netflix Geeked Week, o convenție online organizată de Netflix pentru a-și promova conținutul din zona geek. Eveniment în cadrul căruia s-a anunțat și WitcherCon, o altă convenție similară, dar mult mai nișată și dedicată exclusiv universului The Witcher.

Practic avem evenimentele Comic-Con, care sunt generale, apoi am avut DC Fandome și Geeked Week, care cumva au copiat formatul și l-au adaptat propriilor producții, iar acum treaba asta merge și mai departe cu (poate) prima convenție dedicată exclusiv unui singur titlu. Nu mai durează mult până vom avea un WizardCon pentru universul Harry Potter sau un StarCon pentru universul Star Wars; zic și eu.

Acum, revenind la WitcherCon, este vorba despre un eveniment global online organizat în parteneriat de către Netflix și CD Projekt Red. Va fi disponibil pe YouTube și Twitch pe 9 iulie, începând cu ora locală 20:00, în două intervale diferite, fiecare cu conținut exclusiv; cel de-al doilea interval de difuzare va începe pe 10 iulie la ora 04:00 dimineața.

Evenimentul va fi găzduit de Julia Hardy și va include o serie de paneluri interactive, pentru care organizatorii spun c-au pregătit „surprize exclusive din seria live action The Witcher și din viitoarea producție anime.” Important de reținut: pentru ca așteptările fanilor să fie unele reale, CD PROJEKT RED a informat că nu va fi anunțat niciun joc nou The Witcher în cadrul WitcherCon.

Găsești mai jos programul complet cu descrierea fiecărui panel în parte.

 

The Witcher Sezonul 2: Deck of Destiny
Invitați: Lauren Schmidt Hissrich, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa, Paul Bullion 

Destinele se ciocnesc atunci când distribuția și showrunner-ul The Witcher de la Netflix extrag cărți dintr-un pachet enigmatic cu întrebări de la fani, ce vor determina direcția panel-ului și soarta imediată a invitaților. Dar acestea nu sunt cărți obișnuite – pregătește-te pentru dezvăluiri surpriză, informații din culise, în timp ce invitații noștri ne duc prin experiența lor de filmare a Sezonului 2.

 

CD PROJEKT RED’s Memories from the Path: Stories Behind The Witcher Games

De peste 13 ani, seria de jocuri The Witcher a captat imaginația jucătorilor din întreaga lume. Acum, dezvoltatorii din spatele jocurilor discută despre modul în care și-au adus la viață poveștile captivante – înainte de a povesti amintirile vechi, de a descoperi artefacte uitate și de a rememora momentele lor preferate din cadrul francizei.

 

Geralt of T-Rivia
Invitați: Błażej Augustynek, Philipp Weber, Declan De Barra, Lauren Schmidt Hissrich

Este o întâlnire a minților din spatele The Witcher, în calitate de creatori cheie ai jocurilor și a seriei Netflix The Witcher, pentru a-și testa cunoștințele despre universul extins The Witcher. În acest joc de tip pub quiz, informațiile din culise și spoilerele de tip sneak peek sunt apreciate la fel de mult ca răspunsurile corecte.

 

CD PROJEKT RED’s The Witcher: Beyond Video Games
Invitați: Rafał Jaki, Bartosz Sztybor, Łukasz Woźniak

De la genul detective noir la cel dark horror și până în Lumea Veche și mai departe, pregătește-te să experimentezi universul extins The Witcher cu cele mai recente detalii despre viitoarele cărți de benzi desenate și un joc de societate inspirat de franciză!

 

Tales from the White Wolf: A Spotlight Conversation with Henry Cavill, hosted by Josh Horowitz

Pentru a închide WitcherCon, fanii îl vor asculta pe Geralt din Rivia însuși, Henry Cavill, care va sta împreună cu moderatorul Josh Horowitz (gazda MTV & Comedy Central) pentru o conversație aprofundată despre fantezie, destin și universul extins The Witcher. Lupul Alb ar putea pregăti chiar o surpriză sau două în magazin…

Tagged in:,
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.