Malaezu.ro

Tot ce trebuie să știi despre evenimentul Netflix Geeked Week

Dac-ar fi să găsim măcar câteva aspecte pozitive în toată pandemia asta unul dintre ele ar fi cu siguranță mutarea online a unor evenimente importante din Statele Unite, la care altfel n-ai prea fi avut acces. Poate cel mai important a fost Comic Con (@Home), însă un alt mare nume pe lista asta este DC Fandome, convenția celor de la DC Comics unde și-au prezentat principalele noutăți pentru 2020, 2021 și mai departe.

Între 7 și 11 iunie Netflix organizează primul său eveniment de acest gen, Geeked Week, o convenție online gratuită disponibilă pe principalele canale Netflix: YouTube, TwitterTwitchFacebook și inclusiv TikTok. Toată treaba asta vine ca o confirmare asupra nișei pe care Netflix vrea să o cucerească și pentru care se bate cu giganți precum Disney (Marvel și Star Wars) sau Warner Bros. (DC Comics).

În ultimii ani serviciul de streaming a marjat foarte mult pe titluri bazate pe benzi desenate sau jocuri video. Cele mai cunoscute aici sunt The Witcher, The Umbrella Academy, The Chilling Adventures of Sabrina și proaspăt-anulatul Jupiter’s Legacy. Nici pe zona de animație nu stă chiar rău, având în portofoliu titluri precum Castlevania, Masters of the Universe, Resident Evil sau Cowboy Bebop.

Odată cu Geeked Week Netflix își propune să prezinte publicului noutăți cu privire la titlurile amintite mai sus și nu numai. Pe lângă acestea în cadrul evenimentului se vor regăsi momente dedicate serialelor The Sandman, Lucifer, La Casa de Papel, Cobra Kai sau Vikings: Valhalla.

Din păcate în momentul ăsta nu există un program propriu-zis al săptămânii care să prezinte lista de paneluri și orele la care vor fi disponibile. Tot ce știm e că evenimentul va fi live de luni până vineri începând cu ora 4, ora României.

Mai știm că fiecare zi va fi dedicată unei anumite nișe: filme, benzi desenate, fantasy, anime și gaming. Totodată evenimentul promite lansări de trailere și teasere, noi anunțuri referitoare la titlurile Netflix, secvente de tip „first look” și interviuri cu actorii implicați în proiecte; printre altele. Rahul Kohli și Mari Takahashi vor fi gazdele evenimentului, însă Netflix promite și alți invitați speciali.

Cu puțin noroc vom primi niște date de lansare pentru noile sezoane din The Witcher și The Umbrella Academy, sau chiar pentru The Sandman. Deși e greu de anticipat exact ce vești a pregătit Netflix, tot ce știm e că urmează o săptămână plină cu noutăți, așa că pregătește-te să ai feedul bombardat cu știri pe zona asta.

Tagged in:
Despre 
Blogger, digital & communication manager, content creator, full-time geek, amator de filme și seriale și fan Arsenal.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.